Свободно време

Любовен хороскоп за 6 – 12 май

Няма да липсват разочарования

07.05.2019г. / 11 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Още в началото на седмицата, планетата на любовта Венера, ще бъде не в толкова добра позиция към Сатурн. Това може да ви накара да не се чувствате оценени от човека, към когото изпитвате силни емоции. Чувствата на някои от вас може и да бъдат отхвърлени. За щастие ще успеете да се справите със ситуацията благодарение на връзката между Венера и Юпитер.

Какви сте в работата според зодията и как да бъдете по-успешни

Козирог

Ако сте необвързани, но флиртувате с определена личност, то нещата ще станат по-интересни. Още в първите дни на новата седмица Меркурий ще се премести във вашия сектор на романтиката. Това ще ви даде повече енергия за комуникация и създаване на интересни контакти. Хубавото е, че няма да бързате нещата да се случват, а ще се радвате на интересните разговори, които ви помагат да опознаете другата страна и тя вас. Обвързаните Козирози ще се радват на хармония с любимия човек.

Водолей

Меркурий, владетелят на вашия сектор на романтиката, ще влезе в четвърти дом на семейството и ще остане там до 21 май. Това ще направи комуникацията между вас и любимия човек по-хармонична. Някои от обвързаните представители на зодията може да решат да заживеят заедно.

Характерни особености на детето спрямо зодията

Риби

За тях ще е добре да пазят личния си живот в тайна от близки приятели. Някой може би саботира взаимоотношенията ви. Възможно е да търсите одобрението му по въпроси свързани с любовта, а критиката да ви остави разочаровани. Запитайте се защо другите трябва да имат власт над вашето щастие.

Ако вече имате любим човек до себе си, бъдете внимателни в комуникацията. Хармонията не е мит, но е важно как боравите с думите.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
tuk edin goliam bliznak ne triabva da tulkuva slujebno ....i az tova iskam .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар