Свободно време

Любовен хороскоп за 13 – 19 май

Обрати в любовта

13.05.2019г. / 17 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако напоследък е имало конфликти между вас и любимия човек, то нещата ще започнат да се успокояват. Следващите дни ще ви предоставят добри възможности за романтика. Но не само това. След бурните конфликти ще имате силното желание да се помирите и да наваксате изгубеното време. Необвързаните Стрелци да се оглеждат, защото любовта е край тях.

Козирог

За необвързаните представители на зодията, последните седмици сякаш бяха истинска бъркотия по отношение на любовта. Добрата новина е, че нещата ще се подредят и ще станат по-вълнуващи, благодарение на Венера и Уран. Някой ще се появи в живота ви. Ако вече имате половинка до себе си, внимавайте с думите, не са изключени конфликти.

10 причини за брак без секс

Водолей

Готови ли сте за горещо любовно преживяване? Привличането между вас и някой специален ще бъде не само физическо, но и на духовно ниво. Нуждаете се от нещо специално и кой знае, може да го получите и да срещнете тази личност, която ще развълнува истински сърцето ви. Обвързаните Водолеи ще се радват на хармония с любимия човек.

Риби

Пригответе се за дива, емоционално наситена любовна седмица. Марс ще влезе във вашия любовен сектор и така ще се задържи до 1 юли, правейки сексуалния ви живот наистина вълнуващ. Тези от вас, които се намират във връзка, ще се чувстват и по-емоционално свързани със своя настоящ партньор. Това е идеалната комбинация на физическа и емоционална връзка, която сте търсили.

Коментирай