Свободно време

Дневен хороскоп за 9 май

Стрелците да внимават в комуникацията

09.05.2019г. / 07 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

От една страна текущата ви работа ще изисква време и старание, но от друга ще ви отегчава и ще ви е трудно да се съсредоточите. Ще се наложи да търсите баланс между „искам“ и „трябва“, а както се знае равновесието не е най-силната ви страна. Като награда за положените усилия вечерта може да си организирате някакво развлечение.

Скорпион

Няма да се случат някакви кардинални житейски промени, но като цяло денят ще е динамичен. Ще се наложи да пренаредите програмата си, за да се отзовете на покана за важна среща или молба на приятел за помощ. И в двата случая впечатленията ще са интересни.

Стрелец

Или намалете контактите, или бъдете готови за изненади от страна на хората, с които общувате. Почти през целия ден ще имате усещането, че вие и събеседниците ви разговаряте на различни езици. Прекратете споровете преди да са се разгорещили, ако нямате желание да правите компромиси.

Любопитни факти за бебетата, родени през май

Козирог

Характеристиката на днешния ден ще е свързана с пътуване към непозната местност. Ако случайно не се наложи да тръгнете на път за уреждане на важни дела, то най-вероятно в част от свободното си време ще се занимавате с организацията на лично пътуване през някой от почивните дни. И в двата случая ще имате възможност да развихрите фантазията си.

Водолей

Дружелюбни сте, общителни и почти през целия ден ще си разговаряте с който ви се изпречи на пътя. Опитайте се да не споделяте чутото от един събеседник с всички останали, ще изглежда като пренасяне на клюки. Ако все пак не можете да се сдържите за една или друга интригуваща новина, то поне не я украсявайте.

Риби

Следобед или привечер ще се окажете на място, където се събират много хора с различни интереси. Може да не участвате в никаква инициатива, но ще завържете любопитни запознанства, които в последствие ще изиграят важна роля в някои ваши решения.

Коментирай