Свободно време

Дневен хороскоп за 15 май

Напрежение за Рибите

15.05.2019г. / 07 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: isock

Снимка: isock

Везни

Ще получите конкретни резултати от дейности, които сте започнали преди няколко месеца. Това много ще ви зарадва и обнадежди. Следобед може да чуете неприятни новини от роднини или приятели, които не сте виждали от доста време.

Скорпион

Вашето старание и чувство за отговорност ще бъдат високо оценени и възнаградени. Вечерта вероятно ще ви поканят на любовна, интимна или романтична среща. Не отказвайте, имате нужда от положителни емоции.

Стрелец

Не се опитвайте да се справите с всичките си задачи изведнъж. Най-добре е да завършите няколко започнати преди време неща и да отделите повече време за почивка и обмисляне на близките планове. Възможни са непредвидени разходи.

Козирог

Намалете контактите и комуникацията. Дори най-обикновен разговор може да завърши със скандал. Заредете се с търпение. Дори във въздуха може да се усеща напрежение, провокации и противопоставяне.

Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Водолей

Нетърпеливи сте, неумението да обясните разбираемо целите си ще предизвика недоразумения. Отстоявайте принципите си, но без прояви на агресия. Подредете документацията си и изхвърлете стари неща, които никога няма да ви потрябват. Не започвайте съдебни дела или друг вид юридически спорове.

Риби

Моментът не е подходящ за подписване на дългосрочни финансови спогодби нито за стартиране на нови проекти. И едните, и другите може да предизвикат сериозни материални загуби. Възможни са и дребни неприятности на работното място. За препоръчване е да проведете важните срещи и разговори следобед.

Коментирай
Свободно време