Свободно време

Седмичен хороскоп за 20 – 26 май

Романтика и флиртове за Раците

20.05.2019г. / 11 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ако сте си наумили да купувате нова социална придобивка за дома направете го в 1-вите 2 дни от седмицата. Тогава е добре да посетите и родителите си или други по-възрастни близки роднини, които ще ви помогнат с опита и мъдрите си съвети.

Избягвайте проявите на консерватизъм, не налагайте гледната си точка на колегите или партньорите си.

Ако подготвяте пътуване за края на седмицата информирайте се за метеорологичната прогноза и се екипирайте подходящо. В случай, че сте решили да намалите телесното си тегло използвайте първите дни на седмицата. Подбирайте лека храна, богата на витамини и белтъчини. Приемайте повече течности и избягвайте твърдия алкохол.

Кой спорт е подходящ за вашата зодия

Дева

Всички пътувания ще минат леко и приятно. Очертават се няколко делови срещи и възможности за съвместна дейност. Инициативата трябва да излезе от вас и да се подготвите без излишна паника и нерви, за да не забравите нещо важно.

Втората половина на седмицата ще ви поднесе много романтика, но никакво свободно време. Избягвайте празните разговори с колегите, защото работните дни са по-малко и ще ви се сторят твърде къси.

По време на лично пътуване с развлекателна цел е възможно да се запознаете с личности, които ще повлияят много върху живота и бъдещето ви. Имате шанс да стабилизирате личните си взаимоотношения, но отново инициативата трябва да тръгне от вас.

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Везни

Вероятно ще получите допълнителни доходи или ще ви поканят да работите на граждански договор, който ще ви платят веднага. Не разказвайте за тях, има хора, които биха ви навредили.

Избягвайте непредвидените разходи и покупки на неща, които не са ви крайно необходими. В никакъв случай не се занимавайте с хазарт.

В края на седмицата ще успеете да уредите важен семеен проблем свързан със здравето на някой от близките ви. Обстановката у дома ще е много ведра и в пълно съгласие ще измислите подходящо развлечение за празничните дни.

Скорпион

В началото на седмицата непрекъснато ще общувате с приятелите си по-скоро заради бизнеса, отколкото заради уреждането на лични въпроси. Доверявайте се на хора, които имат повече жизнен и професионален опит от вас и няма да сгрешите.

Не се опитвайте да променяте навиците на членовете от семейството, ще се сблъскате с враждебност, неразбиране и недоволство.

В края на седмицата ще ви хрумнат интересни идеи за развлечения. Споделете ги с близките си, те на драго сърце ще се заемат с реализацията им. През почивните дни бихте могли да си организирате излет с приятели.

Коментирай