Свободно време

Женски хороскоп за юни

Звездите ще ни предложат ярки събития

01.06.2019г. / 13 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Стрелец

През първите дни на юни ще търсите повече отговори на въпроси, които ви вълнуват, ще си поставяте нови цели, ще се отървете от някои страхове. Звездите ви съветват през втората седмица на месеца да се поглезите повече – с покупки, спа процедури. Бъдете внимателни с приятелствата, защото сред тях може да има и лицемери и клюкари.

Жената Козирог

За дамите родени под тази зодия са възможни големи сделки, като придобиването на жилищни имоти, земя или кола. Ще имате успехи в тях. Звездите ви съветват да избегнете ненужната негативност и критика към другите. Отделете повече време за любимите ви хора, те имат нужда от вас и подкрепата ви.

Силни думи, с които да промените съдбата си

Жената Водолей

От 1 до 10 юни 2019 г. звездите съветват жените от зодия Водолей да обръщат повече внимание на себе си, а не на другите. Опитвате се да разрешите проблемите на другите, но сякаш не забелязвате, как натоварвате повече себе си. Помислете за намаляване на разходите и за намиране на нов източник на доходи. След 13 юни ще се чувствате като преродени, благодарение на влиянието на планетите. Ще промените голяма част от ценностите, стремежите и навиците си. Готови сте за нови хоризонти. Някои от приятелите ви може да завидят на успехите ви.

Жената Риби

Юни идва, за да ви помогне да откриете вашите нови таланти. През тези 30 дни е важно да бъдете обективни по отношение на себе си и живота си и да видите в кои области е добре да направите промени. Не се страхувайте да преоткриете себе си. Очакват ви нови и интересни запознанства.

Коментирай