Свободно време

Женски хороскоп за юни

Звездите ще ни предложат ярки събития

01.06.2019г. / 13 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Лъв

Още в първите дни на юни ще можете да преодолеете вашите страхове и съмнения. Ще ви се струва, че всеки иска да ви заблуди, но това не е така. Затова ще се наложи да се справите с тези ваши настроения. Втората половина на месец юни е чудесна за показване на вашите умения и таланти, да си поставите нови цели.

Жената Дева

Новият месец ще ви предостави възможността да покажете своята дипломация. С лекота ще разнищвате спорове, а с очарование ще повишите и вашата убедителност. Сега е моментът да се отървете от ненужното. Големите покупки, направени през юни, ще бъдат успешни. Въпреки благоприятният климат, трябва да гледате на нещата по-трезво, в противен случай може да се провалите.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Везни?

Жената Везни

В първите 10 дни на юни, планетите за вас ще бъдат в положение, което ще се отрази неблагоприятно на общуването с приятели. Ще има отчуждение помежду ви, което не можете да преодолеете сега, без значение какво правите. Опитите за постигане на разбиране могат да доведат до нови спорове. Не се опитвайте да променяте нещо, а изчакайте. Обърнете специално внимание на финансите си. Месецът е подходящ за придобиване на нови знания. И все пак, през юни някоя ваша мечта може и да се сбъдне.

Жената Скорпион

Скорпионките ще проявят смелост, която ще им донесе и успехи. Въпреки това, не пресичайте линията на разрешеното, за да не попаднете в трудна ситуация. Преди да вземете отговорно решение, съберете повече информация и я анализирайте. Звездите ви съветват да слушате по-често гласа на сърцето си.

Коментирай