Свободно време

Женски хороскоп за юни

Звездите ще ни предложат ярки събития

01.06.2019г. / 13 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Юни месец идва с ярки събития. Ще се радваме на успехи, няма да липсват разочарования, но и възможности за ново начало. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Месец юни ще ви донесе успехи, уважаеми дами. Въпреки че често ще се чувствате недоволни, няма да има причина да е така. Съсредоточете се върху хубавите мигове, малките неща, които ви носят щастие, спортни активности и релакс. Бъдете внимателни! В обкръжението ви има хора, които ще завидят на успехите ви. Разграничете се от тях. Някои от вас може да получат и предложение за брак. Не забравяйте за новолуние в знака на Близнаци на 3 юни 2019 година, когато може да запишете вашите желания.

Жената Телец

В периода между 11 и 21 юни, жените, родени под знака на Телец ще бъдат особено щастливи, поради благоприятното разположение на планетите. Ако се наложи да поемете повече отговорности, не се страхувайте, защото ще успеете да се справите с тях. Чуждите успехи ще ви мотивират да се движите напред. Но звездите ви съветват да не се увличате прекалено много към работата и мечтите, защото някой в близкото ви обкръжение ще се нуждае от вас. Опитайте се да балансирате между личния и служебен живот.

Какво прави жените Близнаци толкова неотразими?

Жената Близнаци

В периода от 1 юни до 13 юни може да очаквате нови предложения и обещаващи възможности. В резултат на това може да ви бъде трудно да изберете по-доброто. Звездите ви съветват внимателно да разгледате всички предимства и недостатъци на съответните предложения. Вашата интуиция в момента не е най-добрият ви съветник и може да ви подведе, затова се допитайте и до близките ви. Ако планирате ремонт в дома, отложете го за след 16 юни, но месецът като цяло е подходящ за смяна на мебели, завеси, размествания на мебели. През юни се пазете от клюки, от това да обсъждате другите или да споделяте лични неща.

Жената Рак

Дамите родени под тази зодия ще имат желанието да се отличават от всички останали във всяко едно направление. Съдбата не ви обещава лесна и безусловна победа, но дори и да загубите, опитайте се да оцените удоволствието от самия процес на работа с опонентите ви. През юни, звездите ви съветват от време на време да останете насаме със себе си. Така ще можете да съберете мислите си, да намерите отговори, но и да се разделите с излишното и страховете си.

Коментирай