Свободно време

Дневен хороскоп за 28 май

Хубав ден за Лъвовете

28.05.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Следвайте стандартната си програма. Не стартирайте нови дейности, заемете се само с подготовката им. Любимият човек може да поведе разговор на неприятна тема. Реагирайте спокойно и не се опитвайте да го отлагате.

Скорпион

Началото на деня ще е спокойно, но не се отпускайте, приемете го като „затишие пред буря“. Заемете се първо с нещата, които са ви приятни, защото обстоятелствата ще ви принудят да преминете и към по-отегчителни. Творческият ви потенциал ще нараства с напредването на деня.

Стрелец

Не се престаравайте излишно. Настроението ви ще е нестабилно почти през целия ден и ще сте податливи на чуждо влияние. Не си струва да се захващате с непознати занимания. Достатъчно е да се справите с текущата работа и да овладеете пристъпите на тревога.

5 начина да казвате „Не“, без да звучи обидно

Козирог

Нищо няма да попречи на творческия ви устрем. В състояние сте да вложите фантазия даже в най-скучната и стандартна дейност, но го направете така, че да не привличате вниманието. Реакциите на хората от обичайното ви обкръжение ще ви подскажат много за отношението им към вас.

Водолей

Стремежите ви ще контрастират с тези на колегите или близките ви. Ако вие искате да се захванете за някакво предизвикателство, те ще реагират с пълно безразличие или обратно. Може да се наложи да се справите с последствията от свои предишни решения. Бъдете особено прецизни, ако крайният резултат ще има финансово отражение.

Риби

Не инвестирайте енергия в натрапчиви идеи. Колкото и привлекателно да ви изглежда дадено хрумване имайте си едно наум, че някои детайли ви убягват. Емоционалното ви състояние е стабилно и дори сложните разговори не биха ви извадили от равновесие.

Коментирай