Свободно време

Дивна и Кристин след катастрофата и за пътя към прошката

Двете приятелки признаха, че времето лекува всичко

30.05.2019г. / 16 03ч.
Аз жената
Дивна и Кристин след катастрофата и за пътя към прошката

Приятелството няма цена, то струва всичко или нищо, казаха певицата Дивна и моделът Кристин Илиева в предаването „Директно“. Малко повече от година след катастрофата двете признават, че наистина е имало период, в който нито са се чували, нито са се виждали.

Днес двете се надяват, че вече са преминали през най-лошото, въпреки трудностите. Кристин все още се възстановява, въпреки че досега е минала през десетки операции.

Почти година по-късно двете са си простили, а на 12 юни предстои и благотворителен концерт за Кристин.

Прошката е нещо много голямо и много нужно за всеки един човек. Смятам, че тя е може би един от най-големите ни уроци в тази случка и съм щастлива, че мога да говоря за нея с Криси“, обясни Дивна в студиото на „Директно“ по Bulgaria ON AIR.

Изисква се смелост да можеш да простиш. За нещо такова, когато не е направено нарочно, това е задължително да го направиш, за да продължиш напред“, допълни Кристин.

Трудният период накарал Кристин да вярва в доброто в хората, и че добрината се връща. Благодарна е на хората, които са ѝ помогнали.

И двете признават, че пътят до прошката не е бил лесен.

Ситуацията беше, и все още е много тежка, и да, имаше моменти, в които Дивна беше последният човек, който исках да видя или да чуя, защото болката беше много трудно поносима. Макар и да знаеш, че е нарочно или с цел е трудно да продължиш“, заяви Кристин.

Всеки път, когато се чувах с нея или с някой от близките ѝ, преживявах наново цялото нещо и изпитвах огромна вина“, обясни Дивна.

И досега обаче продължава възстановяването на Кристин.

„Ежедневна битка е, всеки ден е един изкачен връх“, заяви тя. Въпреки това е благодарна, че не е било още по-лошо.

Коментирай