Свободно време

Дневен хороскоп за 7 юни

Успехи за Козирозите

07.06.2019г. / 06 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Ще ви предложат някакво приятно развлечение и изкушението ще е твърде привлекателно, за да му устоите. Ако финансовото състояние, дори с известен компромис ви позволява, то не се лишавайте. След като възстановите силите и душевното си равновесие ще работите много по-ефективно.

Скорпион

Ще общувате с доста хора на различни теми. Ще впечатлите събеседниците си с широкия диапазон от знания и умения. Не се сърдете на капризите на близките си, те може би по този начин се опитват да спечелят вниманието ви, отделете им време.

Стрелец

Текущата работа няма да ви затрудни, но независимо от това не се ентусиазирайте твърде много и не се насилвайте да правите неща, които не са ви ясни. Ще възстановите дейност, започната преди време и претърпяла неуспешно развитие. Не участвайте в никакви експерименти.

5 нетърпеливи зодии, които взимат прибързани решения

Козирог

Дребни занимания, които са ви затруднявали ще намерят своето решение. Като цяло денят ще е успешен именно в дребните неща. За перспективните и дългосрочни задачи не се надявайте на особен напредък.

Водолей

Съобразявайте се с настроението и очакванията на околните. Особено ако предстои да сте с тях и през следващите дни. Някои реакции и изказвания може да не ви харесат, но пък ще ви дадат възможност да направите правилни заключения за хората около себе си.

Риби

Погрижете се за здравето си. Реагирайте незабавно още при първите признаци на неразположение. Може да са случайни симптоми, но може да става дума и за нещо сериозно, което ще се задълбочи, ако отложите лечението.

Коментирай