Свободно време

Седмичен хороскоп за 17 – 23 юни

Успехи за Близнаците

17.06.2019г. / 11 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Според звездната карта ни очаква интересна и динамична седмица. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме астрологичната прогноза на Петя Георгиева за 17 – 23 юни.

Овен

Всичко през тази седмица ще се върти около парите. Ще получавате, ще харчите, ще инвестирате или пък ще оттегляте участието си в някаква сделка. Приходите ви зависят от нивото на активност.

Подреждайте графика и мислете за ефекта от действията си в близко бъдеще. Изпълнявайте задълженията си старателно и избягвайки шаблонни решения. Всичко ще се получава по предположенията ви, ако се дистанцирате от каквито и да било интриги.

Любовен хороскоп за 17 – 23 юни

Телец

Грижата за близък ще погълне почти изцяло вниманието ви през първите дни от седмицата. Обичайните задължения ще изпълнявате без много-много да се замисляте. На моменти може и да ви дойде в повече, но като си спомните, че грижата е доказателство за любов, ще преодолеете поредното затруднение.

Към професионалните задължения подхождайте с типичната си упоритост. Планирайте задачите си предварително и то така, че задължително да си осигурите време за почивка, която да организирате според предпочитанията си. Юридически казус ще се реши във ваша полза.

Близнаци

Не е изключено непрекъснато да ви преследва мисълта, че нещо не е „както трябва“, но без да можете да определите какво точно. Коментирайте темата с близките си, с приятели, на които можете да се доверите, но за окончателен отговор разчитайте само на себе си. Рано или късно интуицията ще ви подскаже какъв е невидимият повод за безпокойство и как да го елиминирате.

В професионален план е възможно да реализирате напредък, да се случи събитие, което ще е повод за голяма радост. И тонусът, и въображението ви ще са на ниво, а ще получавате и помощ в точния момент. Не забравяйте да поблагодарите и да се реванширате по подходящ начин.

На 17 юни настъпва пълнолуние в знака на Стрелец

Рак

Събитията ще се случват по обичайния начин при това без да изискват особени усилия. Ще реализирате целите си, ако подхождате към тях отговорно и си давате сметка за дребните подробности, които биха могли да предизвикат проблем или да забавят крайния резултат.

Срочните задачи няма да са свързани само с вашето участие, ще изискват колективни усилия. Отстоявайте позициите си при обсъждането им. Изпълнението им ще се отрази положително на финансовото ви състояние. Преодолейте честолюбието си и търсете съдействие, когато ви е трудно да намерите правилната тактика.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати