Любовният живот в последните дни на юни може да е малко объркан, заради Венера и Нептун. Възможни са заблуди, разочарования. Може би някои представители на зодиака не искат да видят истини, които са очевидни. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Лъжи, спорове, разочарования... Такава ще бъде любовната седмица за Овните, а виновници за това ще са Венера и Нептун. Възможно е да попаднете в ситуация, в която да осъзнаете, че определени знаци са били пред вас през цялото време, но любовта ви към някого ви е карала да си затваряте очите.

Най-отблъскващите неща за мъжете

Телец

Тази седмица, за Телците любовта и парите ще бъдат свързани по някакъв начин. Някои от вас може да решат да спестят финансова информация от половинката си. Ако пък сте необвързани, може да се почувствате по-уязвими и самотни. В резултат на това може да се изкушите да похарчите повече пари, за да се утешите.

Близнаци

Влюбени сте, но не бъдете глупави, уважаеми Близнаци. Когато става въпрос за любов, тази седмица ще се почувствате така, сякаш сте загубили баланса. Самотните представители на зодията, може да имат романтична среща и да решат, че това, което им се случва е твърде хубаво. Балонът може да се спука, когато разберете, че този човек крие нещо. Обвързаните Близнаци може да се разочароват от това, че любимият човек не ги подкрепя по отношение мечтите им свързани с кариерата. Близнаци, събудете се!

Щастливите двойки правят едно нещо всяка седмица

Рак

Уважаеми Раци, дали не посвещавате любовта си на някого, който не заслужава вашето внимание? Вероятно се надявате, че демонстрирайки интерес, на вашите чувства ще бъде отговорено със същото. Колкото повече живеете в заблуда, толкова по-разочаровани ще бъдете. Пуснете тази личност. Това, което е ваше, няма да ви подмине.