Свободно време

Дневен хороскоп за 21 юни

Ще има положителни вибрации

21.06.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Колкото и да е натоварен графикът ви днес не лишавайте близките от присъствието и съдействието си. Помогнете им да се справят със собствените си затруднения. Ще се срещнете с хора, които не сте виждали отдавна, но ви е приятно да сте с тях.

Скорпион

Творческият потенциал и въображението ви са силни. Заемете се с дейности, изискващи употребата на точно тези качества като дизайн, интериор или реклама. Не е изключено да ви поканят на професионална среща, която ще е по-скоро с развлекателен, отколкото с делови характер. Възползвайте се, ще създадете полезни връзки.

Стрелец

Кратко, непредвидено пътуване ще ви извади от обичайната ви среда. Първоначално може да ви обезпокои и да не ви се иска да тръгнете, но скоро ще разберете, че нещата се подреждат във ваша полза. Ще намерите решение на спор с роднините си, който от доста време ви създава неприятности.

Венера в Близнаци – как ще се отрази на всяка зодия?

Козирог

Не бързайте и не давайте предложения за промяна реда или начина на работа. Ще получите интересно предложение за работа от разстояние. Опитайте се да уговорите пробен срок и да започнете незабавно, за да прецените устройва ли ви или не.

Водолей

Присъствие на някакво събитие ще ви зареди с куп нови впечатления. Може да е свързано и с лека умора, но ще сте повече доволни, отколкото затруднени. Ще си обясните защо някои неща не се получават така, както си ги представяте и как да постигнете желания ефект.

Риби

Дайте възможност на близките си да проявят инициатива или да се справят с общите домашни задачи по свой вкус и предпочитания. Някои техни постъпки може да изглеждат нелогични, но помислете какви може да са мотивите им. Ще откриете важни детайли, които са ви убягвали.

Коментирай