Свободно време

Дневен хороскоп за 24 юни

Лъвовете да внимават в комуникацията

24.06.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Като се изключи факта, че през целия ден ще изникват въпроси, за които ще се налага да търсите отговори самостоятелно, то всичко останало ще е в рамките на очакванията ви. Не е подходящо днес да използвате непознати методи на работа, независимо че някой може да се опита да ви ги натрапи. Не прекалявайте с разходите.

Скорпион

При обсъждане на служебните резултати може да се опитат да ви припишат чужди грешки. Овладейте първоначалната си реакция и анализирайте подробностите. Ще намерите аргументи в своя защита и ще съумеете да излезете от неприятната ситуация без да се стига до разправии. Ако любимият човек е в лошо настроение постарайте се да разведрите обстановката.

Стрелец

Нищо ново не би ви затруднило, ако подхождате разумно и без прекалено самочувствие. Не скъсявайте дистанцията с делови партньор. Действията ви ще бъдат възприети неправилно и ще навредите на работата си.

5 нива на комфорт във връзката, които НЕ искате да достигате

Козирог

Неприятна новина сутринта може да ви развали настроението. Ще е свързана с грешка в документ или с изгубен документ. Вероятно ще се наложи да промените в някаква степен програмата си, но независимо от всичко ще успеете да направите, каквото се изисква от вас. Въздържайте се от остри критики спрямо близките си.

Водолей

С разнообразни, при това противоположни емоции ще е изпълнен днешният ден. Не е изключено да получите някаква награда, която ще ви окуражи и ще бъде достойна оценка за положените от вас усилия. От друга страна близките може да ви ядосат с неразумните си действия. Не се намесвайте, оставете ги да понесат последствията от решенията си и евентуално да се поучат от грешките.

Риби

В началото на деня ще се наложи да се справите с неясен служебен казус. Ще ви помогне колега от противоположния пол. Ограничете начина си на общуване до любезно-колегиален, за да не оставите погрешното впечатление, че правите опит за сближаване. Не е желателно да давате тема за клюки.

Коментирай