Свободно време

Дневен хороскоп за 26 юни

Водолеите да намалят контактите

26.06.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни
Не се опитвайте да постигнете целите си по заобиколни пътища. Всичко, което се стараете да избегнете днес ще ви се стовари с още по-голяма сила утре. Колебанието ви пречи, изяснете причините за неувереността си и ще се освободите от нея.

Скорпион
Говорете онова, което се очаква от вас, а не онова, което мислите, ако не искате да настроите всички срещу себе си. Днес бихте могли да направите много, ако не се конфронтирате и не се опитвате да опровергавате всички. Малко такт и сговорчивост няма да са ви излишни.

Стрелец
Изведнъж ще се окажете в средата на няколко проблема, всички сложни и всички свързани помежду си. Не се опитвайте да разплетете възлите, ако можете да ги разсечете с „дамоклиев меч“. Потърсете причината или причинителят на интригата, след това ще е лесно.

Какъв е цветът на аурата ви?

Козирог
Необходимостта да намерите нещо важно, предмет или документ, ще ви принуди да поставите идеален ред около себе си. Амбицирани да се справите буквално ще „овършеете“ всички чекмеджета и етажерки. Награда за труда ви ще е намирането не само на това, което търсите, но и на още няколко неща, които са в списъка на „безследно изчезналите“.

Водолей
Няма да е лесно да намерите общ език с околните днес. Те ще ви изглеждат подозрителни, вие пък ще им изглеждате самонадеяни. Намалете разговорите до колкото е възможно, ограничете ги само до професионални теми. Всичко друго, казано от вас, може да стане повод за клюка.

Риби
Ще се наложи да се справите със сложна финансова схема, която ви засяга косвено. Пряко е свързана с по-възрастни роднини. Помислете дали участието ви няма да предизвика вражда с някой друг и, ако се налага, опитайте се да обсъдите ситуацията с всички страни, които биха имали отношение към въпроса.

Коментирай