Свободно време

Дневен хороскоп за 8 юли

Динамичен ден

08.07.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Колкото и да е романтично настроението ви, не се надявайте да започнете нова любовна връзка след виртуално запознанство. Началото може да изглежда обещаващо, но перспективите са нулеви. Освен това, съществуват предпоставки за измама.

Скорпион

Още в началото на деня ще установите, че трябва да свършите много работа за кратко време. Имате два начина на действие. Активен, което значи мозъчна атака и пасивен, да прегледате голямо количество информация и да селектирате най-важното. Опитът ще ви помогне да направите правилен избор.

Стрелец

Участието ви в професионални дебати и обсъждания ще е полезно и е желателно да се включите своевременно. Може да са свързани и с кратко пътуване. Изказвайте мнението си открито, но имайте предвид, че е рано да мислите за бърз личен напредък.

Какво да правите, ако никой не харесва половинката ви

Козирог

Подредете заниманията по важност и се опитвайте да разработите повече от един вариант за действие. Не бързайте, ако не се налага. И не обсъждайте решенията си, ако нямате достатъчно убедителни аргументи в своя подкрепа.

Водолей

Реагирайте гъвкаво, защото обстоятелствата ще са променливи. Въздържайте се от генерални решения, особено ако са свързани с големи разходи. Ще се окажат погрешни и може да навредят на личните ви отношения.

Риби

Бъдете особено внимателни, ако се налага да шофирате. Не се включвайте в конфликтни ситуации на пътя и не изяснявайте жестомимично отношенията си с останалите водачи. Прекалената импулсивност може да ви докара тлъста глоба.

Коментирай