Свободно време

Дневен хороскоп за 10 юли

Лъвовете да внимават с емоциите

10.07.2019г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Важните въпроси днес ще са свързани с материалната и финансова сфера. И денят ви ще е точно като за Везни. Ако нещо се получи добре, то следващото ще „зависне“. Ако от една дейност спечелите, то от друга може да претърпите загуби. Няма място за паника, най-малко затруднения ще имате, ако се адаптирате към събитията.

Скорпион

Колкото по-амбициозни са намеренията ви, с толкова повече предизвикателства ще се наложи да се справите. Помислете докъде ще ви стигнат силите още при първия „препъникамък“. По-добре по-малко, но спокойно, отколкото всичко, но за сметка на нервно напрежение и раздразнителност.

Стрелец

Не започвайте нищо ново, особено ако е свързано с пътуване, уговаряне на сделки и публични изяви. Не се изкушавайте от мисълта за известност и реклама. Запазете присъствие на духа и бъдете предпазливи по отношение на деловите контакти. За сметка на тях в личните и любовни отношения се постарайте да сте пределно искрени.

Банските костюми, които звездите избраха

 

Козирог

Повечето ви събеседници ще са много мили и добронамерени, но поведението им не бива да ви заблуждава. Не скъсявайте дистанцията, скоро ще установите, че всичко е по-скоро поза, отколкото желание за сътрудничество. Проявете предпазливост и спрямо старите приятели. Придържайте се към старата мъдрост: „всяка коза – за свой крак“.

Водолей

Залагайте само на позволени методи в текущата работа. Не повдигайте спорни въпроси, за които не се е стигнало до окончателно решение. Ако в предишния разговор сте били в неблагоприятна позиция, то в сегашния нещата може да станат още по-зле. Спестете си го.

Риби

Интуицията ще ви помогне да осъзнаете причините за събитията, които се случват, но няма да ви подскаже правилната реакция. Не сте в позиция да промените нещата, но сте в благоприятната позиция да изчакате завършека им и през това време да си изградите тактика. Не тръгвайте на път, ако не е наложително.

Коментирай