Свободно време

Песен за Ани за шеста година по БГ Радио

Тони Димитрова със специален концерт на живо по радиото, посветен на Ана-Мария Тонкова

10.07.2019г. / 17 28ч.
Мария Дуковска
Песен за Ани за шеста година по БГ Радио

На 16 юли за шести път екипът на БГ Радио, много музиканти, приятели и слушатели на медията ще покажат своето уважение и благодарност към дългогодишния музикален директор и един от създателите на медията, която пуска само българска музика – Ана-Мария Тонкова, като символично ѝ посветят песен в ефир в седмицата на нейния рожден ден.

БГ Радио представя традиционния концерт в нейна почит – Песен за Ани на 16 юли (вторник) в 17:00 със специалното участие на Тони Димитрова. Певицата, носителка на наградата на БГ Радио БГ Вдъхновител 2015 на името на Ана-Мария Тонкова, ще посвети своите любими песни на Ани на живо в ефира на радиото, а по-късно – слушателите ще могат да видят и чуят целия концерт онлайн.

Тони ще изпълни големите си хитове, както и две от най-новите си песни – „Изгубена“ и „100 горещи дни“, които от няколко месеца са в ефира на БГ Радио. Ето какво каза певицата дни преди емоционалния концерт:

За мен Ани е един от добрите хора, които срещнах по пътя си. Тя е приятелят, който, ако можех да върна времето назад, бих виждала и чувала по-често. И този концерт е специален, защото не можах много неща да ѝ кажа. Сега, чрез песните си, с думите и сърцето си, заедно с Росен Сеновски – китара и Миро Станчев, ще ѝ изпратим писмо.“

Концертът, с който си спомняме за Ана-Мария Тонкова, Песен за Ани със сигурност ще изненада и развълнува не само тези, които познаваха и обичаха Ана-Мария Тонкова, но и всички почитатели на хубавата българска музика, с неочаквани версии на любими български песни.

Шестият концерт Песен за Ани ще се излъчи на живо от студиото на БГ Радио на честотите на радиото в страната и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows на 16 юли от 17:00.

Коментирай