Свободно време

Женски хороскоп за август

Очаква ни интересен месец

26.07.2019г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Август месец идва с куп предизвикателства за дамите. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме женския хороскоп за август. Вижте какво ви очаква според звездната карта.

Жената Овен

През първите 10 дни на август ще бъдете в състояние да подобрите своето финансово положение. Може да спечелите от лотарията или да получите оферта, която да ви донесе известни приходи. В периода 13 – 21 август може да усетите, че това, което искаме, невинаги съвпада с това, от което се нуждаем. Планетите ще бъдат в такава позиция за вас, че дори не трябва да мислите за своите капризи и определени нужди. Не се противопоставяйте на това, което ви безпокои сега. Съдбата може да ви изненада приятно на 18 или 19 в същия месец. Месецът е подходящ да разчистите душата си. Да се откажете от миналото, да забравите обидите.

Обувки, с които никога не бива да шофирате

Жената Телец

Още в първите дни на месеца ще получите информация, която е добре да проверите. Може да се окаже, че я приемате погрешно. През август няма да липсват трудности, но не се отказвайте от идеите си. Планетите показват, че имате всички шансове за успех. Ще имате желанието да се изолирате от реалния свят. По-добре е да се занимавате с творчески работи като рисуване, писане, правене на нещо със собствените си ръце. Ще ви се отрази добре.

Жената Близнаци

Още в първите две седмици на месеца ще ви се наложи да вземете отговорни решения. Може да се допитате до близки и приятели, но мненията им не бива да повлияят на решенията ви. Анализирайте всичко спокойно. Периодът е подходящ за освежаване и разчистване на дома. Като цяло, август ще бъде спокоен месец за вас. Отдайте се на занимания, които ви помагат да се възстановите физически, емоционално и ви карат да се чувствате добре.

Изборът на червило разкрива личността ви

Жената Рак

През този месец, планетите ще подложат на изпитание вашата воля. Възможно е да попаднете в ситуация, в която да пренебрегнете интересите на близките ви за сметка на собствените си. Дали не е по-разумно да не прекъсвате вътрешната си хармония с гузна съвест? Като цяло през август се опитайте да отвлечете вниманието си от ежедневните грижи, в противен случай може негативните мисли и настроения да ви завладеят. Забавлявайте се повече с приятели.

Коментирай