Свободно време

Изборът на червило разкрива личността ви

Един забавен тест

10.07.2019г. / 10 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Може да ви се струва странно, но нашата визия и изборите, които правим за нея, разкриват до някаква степен нашата личност. Червилото е един от любимите аксесоари на жените. Днес споделяме един забавен тест. Пред вас са 5 различни нюанса. Изберете този, който ви допада най-много и вижте какво разкрива.

1. Коралови нюанси

Вие имате силно изразено чувство за хумор, а свободното си време обичате да прекарвате в срещи с нови хора, с любимите ви приятели. За вас може да се каже, че сте социална пеперуда. С лекота привличате вниманието към себе си, а другите харесват компанията ви, защото сте позитивни.

Тест: Какво да хапнете за вечеря?

2. Червени нюанси

Ако изборът ви на цвят са червените нюанси, вие сте смела личност, която не се страхува от предизвикателствата. За вас е много важно да преследвате мечтите си и да работите усилено, за да ги осъществите.

Каква жена сте според месеца на раждане?

3. Розови нюанси

Ако някои от вашите близки имат нужда от съвет, знаят че вие сте тази личност, която може да им го даде. Само няколко ваши думи са в състояние да подействат като утеха, защото подхождате с разбиране към чуждите неволи. Вие сте любяща личност, но на моменти сте и твърде емоционални. Хората ценят вашата чувствителност.

Интериорът на всяка зодия

4. Нюд нюанси

Умеете да се радвате на простите неща в живота. Това, което търсите в другите и цените най-много е честността. Хората ви възприемат като земна личност, с която могат да разговарят дълго и комуникацията да е вълнуваща. Семейството е приоритет за вас. Уважавате традициите и сте почитателка на старите филми, музика и мода.

5 признака, че сте с ниска емоционална интелигентност

5. Лилави нюанси

Един път като сте си решили какво искате, нищо не може да ви спре, защото сте решителна личност. Притежавате лидерски умения, лесно въздействате върху хората, а те с желание ви следват. Конкуренцията не ви плаши, а ви мотивира. Независими сте и не ви вълнува какво мислят другите за вас.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време