Свободно време

Женски хороскоп за август

Очаква ни интересен месец

26.07.2019г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Лъв

Не забравяйте да преценявате хората по техните действия, а не по думите им. Пазете се от ласкатели и не се поддавайте на илюзии. Рискувате да бъдете измамени. През август вашите решителност, упоритост, ще се повишат. Този период е чудесен за говорене пред аудитория и за участие в дебати, но не се забърквайте в спорове. Мечтайте смело, защото звездите ще ви помогнат да осъществите плановете си. Важно е да визуализирате мечтите си и да ги изразите смело.

3 начина да приключите несполучлива първа среща

Жената Дева

Дамите, родени под този зодиакален знак, могат да се отдадат на почивки, обучения. Месецът е подходящ за разрешаване на разногласия в семейството. В края на месеца, някои от плановете ви може да не се осъществят, но не се обезсърчавайте. Това, което не е възможно да се направи сега, ще бъде осъществено в близко бъдеще.

Жената Везни

Първите 10 дни на новия месец ще ви донесат повече хармония. Бъдете уверени в собствените си способности, имате шансове за постигане на успехи. Няма да липсват трудни моменти, но ще можете да разчитате на близки и приятели. През август ви очакват интересни срещи и запознанства. Ще имате желание да се погрижите повече за вътрешната ви хармония. Направете го!

Тест: Какво да хапнете за вечеря?

Жената Скорпион

Внимавайте с парите и това как харчите. Парите могат да ви се изплъзнат за незначителни неща и да съжалявате за това на по-късен етап. Правете само разумни и необходими покупки. В средата на месеца може да се появи желание да споделите на някого вашите истински чувства, емоции. Ако ви предстои подписване на документи, бъдете внимателни.

Коментирай
Здраве и красота