Свободно време

Дневен хороскоп за 15 юли

Динамичен ден

15.07.2019г. / 06 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Дребни изненади ще има в отношенията с колегите или семейството. И едните, и другите може да реагират нелогично на забележките или закачките ви. Не се разстройвайте, приемете го с чувство за хумор и като проверка за умението ви да намирате прости решения в сложни ситуации.

Скорпион

Ще успеете да извлечете изгода дори от ситуации, които не са ви приятни. Може да не са положителни като преживяване, но ще са полезни като опит. За някои дейности ще се наложи да търсите резервни варианти.

Стрелец

С каквото и да се захванете преценявайте какъв ще е материалният резултат. Дори да става дума за занимание от чисто духовната и творческа сфера на дейност. Не позволявайте да ви манипулират и да използват ваши постижения за своя сметка.

Алфа жените в зодиака

Козирог

Интуицията ви е силна, но понеже не сте свикнали да разчитате или да се ръководите от нея това може да ви се отрази малко мъчително. Да се затрудните дали да следвате разума или предчувствието си. Ако е възможно не избързвайте с важните решения, свързани с допълнителни финансови разходи.

Водолей

При изпълнение на текущите си задължения ще се наложи да общувате с доста хора, които познавате отскоро или съвсем не познавате. Реагирайте в рамките на добрия тон без да се сближавате и без да изпадате в подробности. В случай, че има откъде да намерите предварителна информация за събеседниците си, направете го, ще ви е от полза.

Риби

Съобразявайте се със събитията в социален план. Информирайте се за обстановката на публичните места, които се налага да посетите. Не тръгвайте на път, ако не е спешно, а има съобщения за инциденти.

Коментирай