Свободно време

Дневен хороскоп за 17 юли

Скорпионите да внимават в любовта

17.07.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Денят ще ни донесе напрежение в много направления. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Деловите контакти ще са интензивни и напрегнати. Няма да е лесно да намерите общ език със събеседниците си и на моменти ще имате усещането, че говорите на различни езици. Променете тактиката, за да стабилизирате стратегията.

Телец

Инвестирайте време и сили само в дейности, от които очаквате бърз приход. Всички останали ще можете да отработвате или коригирате „в движение“. Не е изключено да чуете остри обвинения от любимия човек или много близък роднина по повод неизпълнено обещание.

5 зодии, за които 2019 ще е много любовна

Близнаци

Началото на деня може да е свързано с неприятен разговор или съобщение. Лошото настроение ще се отрази негативно на работоспособността ви. Избягвайте разговорите, анализиращи лични отношения, пропуски и грешки. Резултатът от тях няма да ви хареса.

Рак

Обективната ви преценка за фактите и събитията днес ще е много важна, защото ще ви подскаже правилния начин на действие. Не придавайте на случващото се нито прекалено тъмна, нито прекалено ярка украса. Залитането в крайности е предпоставка за изграждане на илюзорни представи, което за представителите на вашия знак е твърде опасно.

Грешки в срещите, които да не допускате, ако сте на 40+

Лъв

Поведението на любимия човек може да ви разтревожи. Да ви се стори, че се държи хладно, че реагира с безразличие на вълненията ви. Попитайте какво се случва, вместо да правите прибързани заключения. Не е изключено да има затруднения, за които не подозирате.

Дева

Някои преживявания днес ще са ви неприятни, защото няма да сте в състояние да противодействате на събитията в съответствие с принципите си. Използвайте материалния фактор като база за оценката си. Приемете, че не се е случило нищо фатално, ако няма да претърпите финансови загуби.

Коментирай