Свободно време

Дневен хороскоп за 17 юли

Скорпионите да внимават в любовта

17.07.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Въздържайте се от дългосрочни инвестиции и скъпи покупки за продължителна употреба. Не взимайте и не давайте пари назаем. За някои задачи ще се натъкнете на затруднения. Ще се справите, ако не ги преувеличавате.

Скорпион

Романтичните преживявания ще са като кутията на Пандора. Ще са извор и на изкушения, и на противоречия. Поддадете ли се, бъдете готови за неприятности. Загубите ще са много повече от придобивките.

Стрелец

Всичко ще е важно днес. Ще е много трудно да решите с какво да започнете и в каква последователност да действате. На това отгоре и контактите ще са интензивни. Колкото по-малко говорите за работата си, толкова по-добре ще я свършите.

Неприятни навици по време на разговор, които да изкорените

Козирог

Последното нещо, за което ще имате време да мислите днес са собствените ви интереси. Само който не се сети, че ви познава, той няма да ви потърси и като че ли всичките ви приятели ще са попаднали в сериозна беда. Всъщност, няма да се наложи да правите почти нищо освен да ги изслушате. След това и сами ще се справят.

Водолей

Най-добрият начин да се освободите от натрупаното през деня напрежение е да си организирате някакво развлечение насаме с любимия човек вечерта. Ефектът ще е двоен. Ще освежите отношенията и ще възстановите тонуса си.

Риби

Действайте с равномерно темпо и по възможност не се натоварвайте с чужди задължения. Ако участието ви в публични мероприятия и дискусии не е задължително е по-добре да отклоните поканите. Некоректна постъпка на приятел ще ви накара да си зададете въпроса заслужава ли си да поддържате връзката.

Коментирай