Свободно време

5 зодии, за които август ще е прекрасен

Поглеждаме с любопитство към прогнозата за месец август

03.08.2019г. / 12 26ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Само след броени дни настъпва един от най-топлите и слънчеви месеци в годината – август. Преди да публикуваме месечния хороскоп ще ви издадем кои са петте зодии, за които август ще е успешен и прекрасен.

Телец

През този месец на представителите на зодия Телец им предстоят прекрасни емоции. Периодът за тях ще бъде много осъзнат, ще се фокусират върху нещата, които обичат и ценят. През август Телците ще бъдат посветени на удоволствията от живота, на радостите и любимите занимания. Предните месеци взеха много от енергията на Телците, които имаха трудни моменти и преживявания. Но за момента този период е към края си и идва време за повече щастливи мигове с близките и любимия човек. Търпението, което проявявахте досега ще ви се отплати и отблагодари с разкриване на много нови възможности.

Някои представители на зодията през август месец може да открият нови таланти и вдъхновение за стартиране на проекти, които ще ви донесат успех. Възползвайте се от всички шансове през периода, както и на радостните мигове с обичаните от вас хора.

>> Какво очаква зодиите до края на 2019-а <<


Рак

През изминалите месеци, скъпи Раци, научихте много уроци за това откъде идва вашата сила и сигурност, и идва време, в което да ги използвате смело. Август месец ще ви предостави дълго чаканата възможност да изпъкнете и да демонстрирате своите способности, както и да извлечете дивиденти от ситуацията.

Вие безспорно сте сред най-емоционалните знаци в зодиака, като тази ваша черта невинаги работи във ваша полза. Не така ще е през следващия месец, когато ще успеете да си наложите самодисциплина, изненадващо за вас. През август ще почувствате прилив на много нови сили, ще ви се отворят интересни възможности и без големи препятствия, ще можете да се докажете на всеки фронт – професионален или личен.

>> Защо жените Раци са толкова забележителни <<

Очаквайте много романтични емоции през периода, както и появата на нови, вълнуващи хора в живота ви.

Коментирай