Свободно време

Месечен хороскоп за август

Очакват ни много емоции

02.08.2019г. / 15 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Козирог

Ще е трудно да предвидите всички проблеми, които могат да се случат през този месец. Доста често ще се оказвате в „окото на бурята“, но не разчитайте, че ще отмине, ако „заровите глава в пясъка“. Сили не ви липсват, опитайте се да ги разпределите правилно. Някои решения ще са трудни, несигурни и свързани с промяна. Ще се справите, ако не се съмнявате в себе си.

Ще се наложи да се занимавате и с дейности, които не са ви съвсем по душа. Ще е невъзможно да ги избегнете, но ще се справите по-лесно, ако си изградите подходяща мотивация. Опитайте се да съчетаете желанията с възможностите си по време на почивка. Дистанцирайте се от хора, които търсят начин да се възползват от грешките ви. Ще ги разпознаете лесно, защото те ще действат твърде явно.

5 прагматични зодии, които винаги мислят дългосрочно

Водолей

Действителността ще се разминава с очакванията ви доста често през този месец. Колкото по-философски приемате събитията, толкова по-добре. Да, невинаги ще получавате желаните резултати, но дори и да драматизирате, те няма да се подобрят. Ако ги посрещнете с усмивка и чувство за хумор по-лесно ще преглътнете факта, че този път „не сте в десетката“. Рано или късно ще постигнете целта си.

Ситуацията си има и добра страна. Ще ви принуди да промените някои елементи от ежедневието си. Да се откажете от дейности или навици, които ви връщат назад. Не съжалявайте за миналото, гледайте напред. Според една мъдрост „когато губим, не знаем какво печелим“. Много скоро ще се убедите, че е истина.

Риби

Подгответе се за динамичен период и доста „горещ“ не само по отношение на метеорологичните прогнози. Служебните задължения ще са повече от обикновено и мисълта, че не разполагате с достатъчно време ще ви подейства стресиращо. Няма място за паника, единственото което ви е нужно е оптимална организация. Поемете дълбоко въздух и си спомнете, че неведнъж сте се справяли и с по-сложни ситуации.

Енергетиката ви на моменти ще е нестабилна, но точно тогава ще можете да разчитате на вдъхновението и въображението си. Нестандартният подход ще се окаже правилен при липса на достатъчно информация. Обмисляйте задълбочено възможностите за дългосрочни инвестиции, не се ангажирайте още с първото предложение.

Снимки: istock

 

Коментирай