Свободно време

Дневен хороскоп за 5 август

Раците да внимават с емоциите

05.08.2019г. / 06 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Ще имате възможност да работите самостоятелно. Фактът, че крайните решения зависят само от вас ще ви подейства мотивиращо. Ще се сетите за оригинален вариант, с който бихте могли да актуализирате стари резултати.

Скорпион

Не се опитвайте да контролирате събитията и да прилагате лидерски функции. Колкото по-малко общувате с колегите си, толкова по-добре. Ако успеете да избегнете моментите на конфронтация ще си спестите куп неприятни емоции.

Стрелец

Ще имате възможност да стабилизирате деловите връзки и е желателно да го направите. Партньорите ви, особено ако са от друга държава, ще се нуждаят от активното ви съдействие. Подредете си програмата така, че да усетят присъствието ви.

Любовен хороскоп за 5 – 11 август

Козирог

Съобразявайте се с предпочитанията на хората, с които се налага да общувате днес. Особено важно е това, ако работата ви е свързана с клиенти, пациенти и други случайни лица. Мнението им ще се окаже съществено за професионалния ви напредък.

Водолей

Ще получите възможност да ползвате информация или техника, която не е общодостъпна. Ще ви помогне да подобрите уменията си и да довършите занимания, за които не са ви достигнали ресурсите. Намерете подходящ начин да се реванширате.

Риби

Не се подвеждайте по щедри обещания. Спомнете си твърдението, че безплатни обеди няма. След време ще се наложи да „заплатите“ полученото (независимо дали става дума за материална или духовна придобивка) с лихвите.

Коментирай