Свободно време

Дневен хороскоп за 9 август

Близнаците да не спорят

09.08.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В петък, що се отнася до комуникацията, ще действаме някак отбранително. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще изникнат възможности за лека промяна на професионалния ви статус, от които ще можете да се възползвате незабавно. Опитайте се да запазите случилото се в тайна за известно време. Ще разберете кой подмолно е действал срещу вас.

Телец

Не е изключено да получите неприятна информация за приятел, на когото много държите. Реагирайте сдържано и намерете начин да проверите доколко е обективна. След това ще решите дали все още искате да поддържате връзката.

Близнаци

Разговор с колега или съсед може да премине в ожесточен спор и да чуете неприятни думи. Не го взимайте прекалено навътре. Помислете дали са искрени или въпрос на емоция и не трупайте гняв.

12 звезди, които през 2019 навършват 50

Рак

С различни преживявания ще е изпълнен днешният ден. За радост, повечето ще са положителни, но независимо от всичко може да се почувствате емоционално изчерпани. Ограничете контактите вечерта.

Лъв

Отстоявайте позициите си. Може да се натъкнете на съвсем умишлено противопоставяне днес. Едно от силните ви оръжия е да се придържате към правилата.

Дева

Занимайте се с организацията на отпуска си, ако все още не сте го ползвали. Ще намерите изгодни оферти, удовлетворяващи изискванията ви. Ако пък вече сте били във ваканция, помислете за седмичната почивка.

Коментирай