Свободно време

Дневен хороскоп за 12 август

Динамичен ден

12.08.2019г. / 06 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Тонусът ви е стабилен, но не е изключено през целия ден да се чувствате неспокойни без видима причина. Не стойте дълго време на открито в часовете с висока температура и избягвайте затворени помещения, в които има много хора. Интензивните контакти ще ви подействат изтощително.

Скорпион

Противоречив ден. Не вярвайте на уверения и обещания. Единствените ви сигурни резултати са онези, до които бихте могли да стигнете самостоятелно. Голяма част от информацията, която получавате устно ще се окаже силно деформирана.

Стрелец

Дейностите, в които сте сигурни и към които подхождате решително ще се окажат най-проблемни. С каквото и да се захванете си имайте едно наум, че може да се натъкнете на непредвидени подробности, за чието влияние не сте подготвени. Няма да претърпите загуби, ако прецените правилно кое не подлежи на отлагане.

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Козирог

Започнете седмицата с умерено темпо. Наблюдавайте събитията и не привличайте вниманието към себе си. В състояние сте да прецените коя задача колко време ще ви отнеме и да подредите програма, зависеща изцяло от вас, така че пресечете всякакъв опит за външна намеса.

Водолей

Стремежът ви да намерите оригинални решения на съвсем обикновени занимания няма да е особено полезен. Ще се окаже, че сте заложили на трудния начин вместо на лесния и ще загубите ценно време. Ще си спестите излишни усилия, ако се придържате към схемата на работа, предпочетена от целия екип.

Риби

За предпочитане е днес да прилагате познати методи на работа. Дори ако някой се опитва да ви подтиква към използване на нещо ново е по-добре да действате по начин, който ви дава сигурност. Спазвайте правилата за безопасност, съществуват предпоставки за травма.

Коментирай