Свободно време

Дневен хороскоп за 13 август

Стрелците да внимават с парите

13.08.2019г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Във вторник няма да ни липсват тонус, идеи, желание за развитие. Астролог Петя Георгиева ви съветва на какво да обърнете внимание. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Няма да се наложи да преодолявате сериозни затруднения. Емоционалното ви състояние е устойчиво, ще съумеете да разпределите работата си и да я изпълнявате последователно. Най-хубавото от всичко е, че никой не би могъл да ви убеди да рискувате.

Телец

Монотонен ден, когато може да изпаднете в плен на скуката. От една страна работата ви няма да е малко, ще сте достатъчно заети, а от друга пълната липса на вълнуващи емоции ще ви отегчи. Еднообразието обаче, ще ви мотивира да действате по-бързо, за да си осигурите макар и минимално развлечение вечерта.

4 зодии, които се възстановяват бързо след раздяла

Близнаци

Въображението ви ще работи на бързи обороти и през целия ден ще ви хрумват какви ли не „оригинални“ идеи. Опитите ви да си осигурите съдействие за реализацията им от страна на околните най-вероятно ще са неуспешни. Помислете дали не избързвате, преди да ги обвините в консерватизъм.

Рак

Тонусът ви не е много висок и за всичко ще ви трябва повече време от обикновено. И то не защото ще действате по-бавно, а защото ще мислите по-бавно или по-точно ще се стараете да предвидите влиянието на всички детайли. Положителният ефект е, че околните по никакъв начин няма да нарушават концентрацията ви.

Любовен хороскоп за 12 – 18 август

Лъв

Рядко ви се случва, но днес сте склонни да се движите изключително „по течението“. Всеки опит да ви накарат да промените дори дребен елемент в динамичния си стереотип ще предизвика раздразнение. Овладейте емоциите, околните няма как да знаят какво е настроението ви.

Дева

Ще можете да промените леко социалния си или професионален статус. За целта е необходимо да действате с умерено темпо и да разчитате на познати методи на работа, които няма да ви подведат. Въздържайте се от експерименти, в чийто краен резултат не сте сигурни.

Коментирай