Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 август

Романтиката е навсякъде

12.08.2019г. / 09 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През тази седмица на дневен ред ще бъде романтиката, благодарение на Слънцето и Венера. Ласкателства, комплименти, любовни жестове.... Ще има много запомнящи се моменти. Какви? Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Сърцето ви ще бъде развълнувано от някой специален. Просто е невъзможно да устоите на това, тъй като енергията се промъква във вашия 5-ти дом на романтиката. Ще може да се възползвате от връзката на Венера и Слънцето, които ще окажат влияние върху вашия любовен сектор. Не се изненадвайте, ако човекът, който е пленил сърцето ви, разкрие своите емоции към вас. Ако сте обвързани, възползвайте се максимално от възможностите да се забавлявате с партньора си. След неделя Марс ще ви накара да се фокусирате повече върху работата.

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Телец

Ако напоследък любовният ви живот е бил скучен, то Марс ще промени това, уважаеми Телци. Тази планета ще окаже влияние върху либидото и енергията ви и ще се задържи във вашия любовен сектор до 4 октомври. Отегчени ли сте с настоящата си половинка? Нещата са на път да се променят и да се радвате на повече хубави моменти. Въпреки това някои обвързани Телци може да решат да си дадат почивка с партньора и да се разделят за няколко седмици.

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще говорят повече за романтика и това, което ги вълнува с любимия човек. Може да планирате пътуване заедно, което да е вашето романтично бягство. Ако сте необвързани, това определено ще е една интересна седмица за вас. Ще намерите начин да накарате някой да се чувства като център на Вселената, използвайки силата на думите. Може дори да очаквате гореща среща.

7 въпроса, които да зададете на половинката си през първата година

Рак

Пълнолунието във вашия 8-ми дом на уязвимостта, ще изведе на повърхността дълбоки емоционални потребности и желания. В резултат на това няма да играете игри с половинката си. Ако се почувствате предадени, ранени по някакъв начин, ще споделите това на партньора си. Но внимавайте да не се затворите напълно в черупката си. Болката е неизбежна. Страданието? Не е задължително.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
Здраве и красота
Свободно време