Везни

Дълбоко в себе си днес ще усещате недоверие към всичко, към всички и най-вече към новите си познати. Във ваша полза е да намалите контактите. Ако все пак се запознаете с някого, то означава че сте преодолели мнителността и сътрудничеството ви би могло да продължи доста дълго.

Скорпион

Интуицията ви е силна, но и аналитичното ви мислене е на доста високо ниво днес. В състояние сте да се справите със сложни казуси, за които до момента не сте успели да намерите подходящо решение. Би било голяма грешка, ако не се възползвате максимално.

Стрелец

Желанието ви да купите предпочитана стока ще ви подтикне да анализирате финансовото си положение. И изведнъж ще станете много по-пестеливи от обикновено. Така и трябва да бъде, защото точно днес не е желателно нито да прекалявате с разходите, нито да давате пари назаем.

Седмичен хороскоп за 12 – 18 август

Козирог

Няколко пъти през деня ще сте поставени в ситуацията да избирате. При това не „от двете злини по-малката“, а принципно. Ако ви е трудно да прецените кой от вариантите е по-изгоден, опитайте да ги съчетаете. Резултатът ще е нестандартен, но това не означава, че ще е лош.

Водолей

За предпочитане е да не си насрочвате важни делови срещи днес. Настроението ви ще е по-скоро песимистично и всяко несъгласие с мнението ви ще предизвиква недоволство и трудни разговори. Ограничете контактите и инициативата, докато възстановите самочувствието си.

Риби

Недовършените занимания ще ви подтикват към мрачни мисли. Ентусиазмът ви за работа ще е сведен почти до нула. Действайте с равномерно темпо и се занимавайте само с рутинните задачи, за да намалите вероятността за грешки и за здравословни проблеми.