Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 август - 1 септември

Възможности за Скорпионите

26.08.2019г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на август ще ни изправи пред изпитания. Какви ще са те, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Смело давайте идеи и предложения. В края на месеца ще имате невероятно добрата възможност да разгърнете въображението си като едновременно с това ще успеете да си създадете и оптимална организация на работа.

Колегите, виждайки че се справяте, може да се опитат да ви натоварят с част от задълженията си. Не им го позволявайте. Ако към настоящия момент сте в конфликт с някого, намерете начин да оправите нещата.

Суперхраните за всяка зодия

Телец

Творческият ви потенциал ще се повишава през целия период бавно, но устойчиво. Ако обмисляте някакви промени, ще разполагате с достатъчно възможности да ги реализирате.

Започнете с тези от личен характер, а след тях ще разполагате с условия за другите, свързани с професионалния ви статус. Ще ви се реваншират подобаващо за услуга, която безкористно сте направили преди време.

Любовен хороскоп за 26 август – 1 септември

Близнаци

Ще се появи изненадваща възможност да съчетаете полезното с приятното. Да присъствате на краткосрочна форма на обучение или обмяна на опит с колеги, която ще се провежда на място за отдих. Така хем ще натрупате нови знания, хем ще смените обстановката и ще се тонизирате.

Използвайте свободното време за пълноценен контакт с близките си. Покажете им, че мислите за тях и се интересувате от проблемите им. Важно е да почувстват, че търсите близост.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
malii , kakvo se pi6e , a kakvo 6te stane e drug vupros
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време