Свободно време

Месечен хороскоп за септември

Овните да внимават с парите

03.09.2019г. / 15 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 
Близнаци

Всички знаят колко сте сладкодумни, но през този месец ще сте изключително убедителни. Ще покорите каквито ви се иска професионални висини, без почти никакви усилия. Ако искате да ускорите напредъка си занимайте се със самообучение, усвояване на нови знания, разширяващи хоризонтите ви на влияние или, ако все още не сте го направили, ориентирайте се към усвояване на чужд език.

Любовни емоции няма да липсват, особено за онези представители на вашия знак, които все още не се намират в стабилна връзка. Ако семейството ви е дългогодишно, не си позволявайте случайни флиртове, тайната няма да се запази дълго време. Браковете, сключени през този месец ще са по-скоро по сметка, отколкото по любов. Не подценявайте влиянието на конкуренцията.

Женски хороскоп за септември

 

 

Рак

Най-голямо задоволство ще изпитате от дейности, които са свързани с пътуване. И изобщо, през този месец, както положителните, така и отрицателните емоции ще ви съпровождат предимно, когато сте на път. При посещение на места, на които не сте били отдавна, много е вероятно да срещнете и приятели, с които сте прекратили контактите си от години, но те да се окажат във вашия бизнес и да уговорите изпълними условия за съвместна дейност.

Семейството е от особено значение за представителите на вашия знак. Поредица благоприятни обстоятелства ще ви дадат възможност да разрешите съществуващите противоречия, особено тези с родителите. Още повече, че част от тях не са предизвикани от несъвместимост на характерите, а от разликите между поколенията.

Пътуванията за удоволствие, особено към непознати местности, подготвяйте старателно и в рамките на финансовите си възможности.

Коментирай