Свободно време

Женски хороскоп за септември

Близнаците да не споделят идеите си

01.09.2019г. / 10 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Септември ще ни изненада в много направления. Ще имаме възможността да пътуваме, да довършим стари дела, като трудностите няма да ни подминат. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Любовен хороскоп за септември

Жената Овен

В началото на месеца ще имате желание да се налагате, да покажете своите лидерски умения. Това може да отдръпне другите хора от вас. Опитайте се да бъдете по-спокойни и по-меки в разговорите, изслушвайте. През септември ще ви вълнуват въпроси свързани с дома, ремонти, промени, които ви се иска да направите. Добре е да обърнете внимание и на роднините. Краят на месеца е подходящ за започване на курсове, обучения.

7 зодии, които по-често изпадат в депресия

Жената Телец

През първите десет дни на септември ще ви липсва концентрация, затова отложете решаването на важни въпроси. Вместо това се отдайте на почивка, забавления с приятели, концерти. Посветете се на кратки пътувания, хобита. В средата на месеца звездите ще ви направят по-нетърпеливи. Ако по пътя ви има препятствия, те може да ви откажат от плановете ви. Уважаеми дами, ако искате да бъдете забелязани в любовта, работата, заложете на индивидуалността си. Не копирайте и не обвинявайте другите за провалите си.

Месечен хороскоп за септември

Жената Близнаци

През новия месец ще е от особено значение да не споделяте своите идеи. Възможно е да срещнете критика, а не е изключено и някой да открадне идеята ви. Месецът не е особено подходящ за започване на нов бизнес. Звездите ви съветват да довършите тези дела, които сте започнали. Но през септември ще може да разрешите проблемите, които са изглеждали неразрешими. В края на месеца ще можете успешно да разрешите и въпроси свързани с данъци, собственост и други правни аспекти. След това може да се поглезите с приятна покупка.

Коментирай