Свободно време

Месечен хороскоп за септември

Овните да внимават с парите

03.09.2019г. / 15 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 Везни

Не предприемайте сериозни промени в динамичния стереотип поне, докато Слънцето не навлезе във вашия знак. Ще е полезно, ако разширите познанията си в посока усвояване на нова и по-различна информация, а не в посока задълбочаване и детайлизиране на наученото до момента. Съобразявайте се с общите социални тенденции, интуицията ще ви подскаже кога моментът е подходящ за прояви на индивидуализъм. Два фактора ще повишат мотивацията ви за работа - възможността да внесете известно разнообразие и нечие лично присъствие.

Личните отношения ще са леко напрегнати. Причините може да са няколко. Или изискванията ви към партньора да са твърде високи, или обратно, някой да се опитва да ограничи собствената ви свобода. Опитайте се да уредите нещата в спокоен разговор и бъдете откровени, говорейки за чувствата си.

Ако се налага да тръгнете на дълъг път, а не сте достатъчно опитни водачи, използвайте обществен транспорт.

Суперхраните за всяка зодия

Скорпион

Подбирайте внимателно партньорите си при стартиране на нови проекти. Може да се каже, че крайният ефект ще е в голяма степен зависим от хората, с които работите. Не е изключено някои от тях, на които сте имали доверие, непреднамерено да ви подведат. Няма да е защото искат да ви навредят, а защото не са достатъчно квалифицирани, а вие сте направили компромис с изискванията си.

Проявете постоянство при изпълнение на текущите си рутинни задачи. Спазвайте правилата и се придържайте към първоначалните условия. Резултатите невинаги ще отговарят на очакванията ви, но разминаването няма да е фатално.

Изпитанията и затрудненията ще се случват предимно по време на пътуване. Не изразходвайте твърде много средства за развлечение. Подбирайте ги по полезност, а не по цена.

Коментирай