Свободно време

Дневен хороскоп за 9 септември

Стрелците да бъдат търпеливи

09.09.2019г. / 07 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни
Работоспособността ви е достатъчно висока и бихте могли да се справите с чисто практически дейности без особени усилия. Не е изключено да ви поставят и допълнителни задачи. При такива обстоятелства е желателно да разпределите равномерно времето за работа и почивка, за да изразходвате силите си правилно.

Скорпион
Ако са се натрупали недовършени задачи постарайте се да се справите първо с тях. Подсигурете се с ресурси преди да започнете нещо ново. Бъдете внимателни с транспорта, възможни са проблеми, които да провалят важна среща.

5 зодии, които не се интересуват от чуждото мнение

Стрелец
Някои дейности ще са сложни, ще изискват не само усилия, но и търпение. Ще постигнете набелязаните цели само, ако сте последователни, подредени и инициативни. Не променяйте първоначалните си замисли.

Козирог
Няма да имате повод да се оплачете от скука днес. Първоначално може да се наложи набързо да отстраните някаква битова авария у дома, а след това да размените купища информация с партньорите си. Оглеждайте внимателно получените документи, ще намерите пропуск, който ще успеете да отстраните своевременно.

С какво трябва да се разделим преди следващия рожден ден?

Водолей
Работата ви днес ще е еднотипна, твърде отегчителна и ще се отрази зле на концентрацията ви. На моменти ще се „превключвате на автопилот“ и може да пропуснете нещо важно. Проверявайте крайните резултати преди да ги предадете окончателно.

Риби
Ще напреднете с дългосрочните си занимания, в които сте вложили доста усилия и се е наложило да правите корекции или да прилагате различни методи на работа. Ще установите, че не напразно сте се трудили упорито. Приходите ще оправдаят очакванията ви.

Коментирай