Свободно време

Дневен хороскоп за 11 септември

Скорпионите да внимават в работата

11.09.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сряда ще бъде динамичен ден. Повече за това какво ви очаква, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Подходящата тактика за днес е да сте предпазливи и реалистични. Не надценявайте възможностите си. Желаейки да услужите и да сте полезни всъщност съвсем несъзнателно може да навредите.

Телец

Мислете тук и сега и правете нещата тук и сега. Не си изграждайте перспективни планове. Колкото и да са скромни ще се окажат нереални.

Близнаци

Възможно е да получите поредица примамливи на пръв поглед предложения за работа или съучастие в различни проекти. Преценете много обстойно последствията за себе си. Не се натоварвайте с дейности, изискващи повече енергия и средства от тези, с които разполагате.

Изберете си сърце и вижте каква изненада ви очаква

Рак

Има моменти, в които вниманието ви към детайлите предизвиква упреци към вас, но специално днес наистина трябва да проучвате всички подробности в работата си много обстойно. Не обещавайте нищо, а към всяко отправено към вас обещание подхождайте със здравословна доза недоверие.

Лъв

Повече от веднъж ще ви се наложи да направите избор между почти еднакво неприемливи варианти днес. Най-точен критерий за сравнение ще ви е финансовият, така че търсете възможност или да намалите разходите, или да не претърпите загуби.

Любовен хороскоп за 9 – 15 септември

Дева

Повечето задачи, с които ще се наложи да се справите днес ще са обвити в неяснота. Няма да намерите достатъчно пълна информация, нито пък по-опитни колеги ще могат да ви ориентират в схемата на работа. Ако е възможно да удължите сроковете си и да намерите начин за самообучение, то направете го.

Коментирай