Втората седмица на септември ще ни донесе много положителни емоции в любовта. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

Любовният ви живот става все по-хубав. Тази събота, Венера ще се премести във вашия партньорски сектор и ще остане тук до 8 октомври. Обвързаните представители на зодията ще се чувстват сякаш са на меден месец. Любимият човек ще ви накара да се чувствате обичани, ценени, привлекателни. Някои дори може да се сгодят. В случай, че се срещате с някого, отношенията ви може да се задълбочат. 

5 явни признака на несигурния мъж

Телец

Марс все още се движи през вашия любовен сектор, правейки всичко по-романтично. Тази седмица той ще бъде в перфектна позиция към Сатурн и вие няма как да не го усетите.

Определено няма да останете разочаровани, що се отнася до случващото се в спалнята ви. Необвързаните Телци имат шанс за ново познанство, благодарение на подкрепата на Венера. 

5 граници, от които бракът се нуждае, за да оцелее

Близнаци

Любовта определено е около вас, Близнаци! В събота Венера се премества във вашия сектор за романтиката и така ще остане до 8 октомври. Имате невероятния шанс да срещнете интересна личност и да се влюбите. Това може да е не само изключително привлекателна личност, но като характер да ви допадне. Ще се радвате да разберете, че този човек не търси игрички, а сериозни взаимоотношения. Обвързаните Близнаци може да решат да си имат бебе.