Свободно време

Дневен хороскоп за 13 септември

Близнаците ще разрешат спорове

13.09.2019г. / 07 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Не е изключено да загубите нещо, с което сте свикнали и доста да се разстроите. Не съжалявайте, помислете си с какво е свързана дадената вещ. Ще установите, че не се сещате за нищо важно и няма смисъл да тъжите.

Скорпион

С толкова много работа ще ви затрупат днес, че ще се наложи да ориентирате вниманието си в диаметрално различни посоки. Проявете изобретателност. Важно е да се ориентирате кое наистина е спешно и да го довършите. Фактът, че нещо друго е изостанало изобщо няма да направи впечатление.

Стрелец

Прегледайте всички документи, вещи, дрехи, инструменти. Крайно време е да разчистите онова, което не ви трябва. С малко повече инициатива бихте могли и да спечелите чрез сайтовете за търговия в интернет.

Изберете си сърце и вижте каква изненада ви очаква

Козирог

Оставете за малко новите проекти на заден план. Направете ревизия на старите и вече довършени неща. Ще се сетите как да приложите натрупания опит по различен начин и да оптимизирате работата си.

Водолей

Настроението ви е романтично, но ако сте в конфликт с любимия човек едва ли ще можете да го изгладите. Склонни сте да мислите много повече за себе си, отколкото за когото и да било. И за да не задълбочите конфликта е по-добре да не го обсъждате изобщо.

Риби

Приемете предизвикателствата като нещо полезно, което ви дава поле за изява. Особено ако са свързани с професионалните ви задължения. Ако се ориентирате правилно в обстановката със сигурност ще си спечелите привърженици.

Коментирай