Синът на Пиърс Броснан – Парис, дефилира на Седмица на модата в Лондон, пред очите на баща си, неговият най-голям почитател. В неделя се проведе модното благотворително шоу Fashion for Relief, в което участва и 18-годишният син на актьора.

Събитието се състоя в Британския музей по време на Седмицата на модата. На подиума Парис Броснан дефилира в компанията на модела Стела Максуел.

Преди да излезе на подиума, Парис мина по червения килим заедно с баща си, 66-годишният Пиърс Броснан. И двамата бяха облечени в стилни черни костюми. Смайваща е приликата между двамата.

Снимка: Getty

Fashion for Relief е шоу, което стартира през 2005-а година и е създадено от супермодела Наоми Кембъл. Чрез това събитие красавицата цели да събере средства за различни хуманитарни и екологични каузи. В миналото модното шоу се е провеждало в подкрепа на борбата срещу Ебола, последствията от урагана Катрина, разрушителното земетресение в Хаити.

Предишните модни изяви на Парис Броснан бяха в ревюта на Dolce & Gabbana и Balmain.

Пиърс Броснан и съпругата му Кийли са родители на Парис Броснан и Дилън Броснан (22 г.), който се занимава с кино и музика.