Свободно време

5 зодии, за които октомври ще е прекрасен

За кои представители на зодиака есента ще е чудесна

01.10.2019г. / 16 04ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вече започна месец октомври. За някои представители от зодиака есенният месец ще предостави прекрасни възможности за развитие в професионален и личен план. Динамични събития, вълнуващи преживявания и много красиви емоции очакват представители на 5 зодиакални знака. Вижте кои са те и какво им предстои според астрологичната прогноза за месец октомври.

Овен

Този месец ще бъде от огромно значение за вас, скъпи представители на зодия Овен. През последните седмици вашето време и внимание бе насочено основно към финансовите ви дела или имотни сделки. През този месец обаче ще забавите темпото, може някои от плановете ви да претърпят промяна или просто да бъдат леко забавени, но това не е лошо за вас, а напротив. Това забавяне ще ви даде време и възможност да обмислите делата си внимателно, обстойно, без грешки, породени от бързане.

За някои представители на зодията се очертават много нови възможности за работа или бизнес партньорство.

Освен че финансовите ви дела ще са успешни, през октомври се очертават и добри перспективи за интимния ви свят. Някои от вас могат да срещнат любовта на живота, а други да задълбочат вече започнати отношения.

>> 6 зодии ще намерят щастието до края на 2019-а <<

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
Здраве и красота