Свободно време

Женски хороскоп за октомври

Предстои интересен месец

30.09.2019г. / 11 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Рак

На работното място не са изключени интриги. Важно е да останете спокойни и да игнорирате всякакви подмятания и нападки. Също така не носете този „товар“ у дома, в противен случай ще започнете да се карате с близките си. Много дами родени под знака на зодия Рак ще имат възможността да си намерят нова по-добра работа. Отношенията ви с любимите ви хора ще бъдат хармонични.

Жената Лъв

Уважаеми дами, бъдете внимателни с познати, приятели. Сред тях може да се крият личности с нечисти мисли към вас. Тези от вас, които скоро са започнали осъществяването на своя бизнес идея ще се радват на добро развитие. Като цяло през октомври ще се нуждаете от подкрепата на вашите приятели. В любовната връзка ще се радвате на успех, ако овладеете емоциите си и споделяте с любимия човек. Не са изключени проблеми със стомаха, сърцето.

Жената Дева

Очакват ви ярки промени в личния живот, особено по отношение на любовта. Възможно е да срещнете половинка, която да ви помогне да забравите за минали разочарования. Дори и да имате вече половинка до себе си ще е важно да бъдете инициативни. През октомври ще е важно да бъдете по-пестеливи, за да не изпаднете в затруднено положение. Погрижете се и за здравето си, подсилете имунната система с качествена храна, достатъчно почивка и спорт.

Коментирай