Свободно време

Женски хороскоп за ноември

Динамичен месец

28.10.2019г. / 08 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Овен

През първите 10 дни жените родени под тази зодия ще трябва да се ръководят от целите и мечтите си, а не от чуждото мнение. Никога не може да угодите на всички, а и не е необходимо. Ето защо не губете енергията и времето си, а се заемете с вашите мечти. Бъдете непоколебими, когато става въпрос за защита на интересите ви.

Жената Телец

Следвайте събитията през ноември и не натискайте нещата да се случват на всяка цена. Ако нещо не се случва според желанията ви, вероятно означава, че не се нуждаете от него. Дайте си пауза и помислете върху случващото се. Може да се окаже, че се движите в грешната посока. През ноември няма да ви липсва енергия и ентусиазъм. Бъдете внимателни в комуникациите с другите.

10 неща, които не трябва да държите вкъщи, ако имате котка

Жената Близнаци

През ноември дамите родени под този зодиакален знак ще се вълнуват от въпроси свързани с финанси. Внимавайте с отрицателните преценки, за да не се превърнат в реалност. Насочете мислите си в положителна посока. В средата на месеца може да подобрите своето финансово състояние – да намерите пари на улицата, някой да ви върне заем. На 13.11 може да имате късмет в лотарията. Късмет няма да ви липсва, но внимавайте на кого се доверявате.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
Здраве и красота