Свободно време

Женски хороскоп за ноември

Динамичен месец

28.10.2019г. / 08 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Везни

Помнете, че мислите могат да се материализират. Затова внимателно подбирайте думите и мислите си, когато общувате с другите. В пристъп на гняв може да кажете нещо нараняващо на любим за вас човек. Опитвайте се да не започвате нови неща. Възможни са спънки. Успехът няма да закъснее, просто трябва да бъдете търпеливи и упорити. Ще може да преодолеете пречките в края на месеца, като на 24-и и 25-и може да се наложи да вземете важно решение.

Жената Скорпион

Първите дни на ноември са чудесни за прочистване. Това се отнася не само като начин на хранене, но и за прочистване от неща, от които вече не се нуждаете. Внимавайте в комуникацията с роднини, не са изключени конфликти, погрижете се и за нервите си.

Свързани статии

Отдайте се на любимите ви занимания. Средата на месеца е подходящо време за покупки. Щедростта, която проявявате към другите ще се върне към вас двойно.

Жената Стрелец

Първите дни на новия месец са подходящи за пътувания. Ако на този етап няма как да пътувате, погрижете се за вашия социален живот. Посещавайте интересни места, събития, концерти. Имате нужда от свежест. Обърнете внимание на вашите финанси. През ноември ще е важно как комуникирате с близки, приятели. Думите ви може да наранят някого.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )