Свободно време

Женски хороскоп за ноември

Динамичен месец

28.10.2019г. / 08 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Рак

Още в началото на месеца ще трябва да си припомните поговорката „Три пъти мери, един път режи.“. Ще получите голям поток от информация, затова ще е важно да бъдете внимателни. Не е изключено някои от нещата да ги интерпретирате погрешно. Някой може да се опита да ви подведе. Няма да липсват предложения за проекти, но в тях може да има и повече риск. Месецът е подходящ за курсове, обучения.

Как тялото ви подсказва, че сте намерили правилния партньор

Жената Лъв

През първите десет дни на месеца, жените от зодия Лъв може да очакват късмет по въпроси свързани с недвижими имоти. Ако от дълго време търсите жилище, подходящо за закупуване или наемане, то пред вас може да се появят добри възможности. В случай, че планирате продажба, също ще намерите бързо купувач. Внимавайте с приятелствата. Възможни са конфликти, заради дреболии.

Жената Дева

Звездите ви съветват да бъдете по-сдържани, когато става въпрос за вашето мнение и гледна точка. Избягвайте да заплашвате, да оказвате натиск. Така ще се сдобиете с врагове. Месецът е подходящ за разрешаване на проблеми, които сте отложили по някаква причина.

Желанието ви за промяна ще се повиши, но не действайте необмислено. На 27-и и 28-и не е препоръчително да правите големи покупки.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )