Свободно време

Месечен хороскоп за ноември

Какво ни готвят звездите за новия месец

01.11.2019г. / 17 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Навлизаме в предпоследния месец от отиващата си 2019-а година. Какви промени ни очакват, ще се радваме ли на позитивни емоции и вълнуващи преживявания, ще разберем от месечната прогноза на астролога ни Петя Георгиева.

Овен

Достатъчно е да се придържате към няколко простички правила през този месец и няма да имате повод за оплакване. Даже напротив, събитията ще се развиват съвсем удовлетворително. Ще разполагате с достатъчно възможности за творчески решения.

Въздържайте се от контакти с личности със съмнителна репутация и от участие в каквито и да било авантюри. Тонусът ви ще е стабилен, самочувствието също и ще си помогнете много, ако подхождате към всеки нов проект или предложение с известна доза предпазливост и недоверие. Ще се наложи да блокирате опасности, които на пръв поглед може и да не забележите, а за целта трябва да сте пределно наблюдателни.

Бъдете особено недоверчиви към оферти, обещаващи атрактивен финансов резултат. Преценете всички „за“ и „против“, вариантите за развитие и ако имате дори сянка от съмнение, не рискувайте. В края на месеца е възможно да получите допълнителна печалба или наследство. Заделете ги като резерв.

Ретрограден Меркурий в знака на Скорпион – какво ни очаква?

Телец

Няма да се наложи да преодолявате сериозни затруднения. Ще разполагате с доста възможности за разширяване на влиянието си и подобряване на жизнения стандарт, стига да сте достатъчно наблюдателни и да подбирате правилния момент за активни действия. Възползвайте се от потенциала си без излишна скромност.

Ще можете да изчистите неяснотите и противоречията в съществуващите си контакти, да възстановите някои стари, позабравени делови връзки и да намерите нови съмишленици и партньори. Не сключвайте нови договори и не започвайте нови проекти в периода на ретроградното движение на Меркурий. Информация за различни перспективни дейности, в които бихте могли да се включите, ще получите от роднини, близки приятели или предишни колеги. Намерете начин да се отблагодарите, но не бързайте да участвате.

В последната третина от месеца ще напреднат всички дейности, които дотогава са били в застой по някакви причини.

Близнаци

Основната ви задача през този месец е много лесна и тя е да следвате събитията и да не се опитвате да ги форсирате. Направите ли го, ще си осигурите един спокоен месец, всичко ще се случи според предпочитанията ви и промените, колкото и да са сложни, ще се случат без сътресения.

Приоритетни през този месец ще са професионалните задължения. Започнете периода с поставяне на ред в графика и документите си. Постарайте се да довършите изостаналите дейности, които по някакви причини сте отложили. Първоначално напредъкът ще е незначителен, може да се каже даже изнервящо-бавен. Приемете фактите такива, каквито са. Не си представяйте, че ще преодолеете всички стъпала в йерархията с една крачка. Целта ви по-скоро трябва да е да укрепите позициите си в колектива и да получите колкото е възможно повече информация за новостите, с които сте си наумили да се захванете.

След като вашият управител Меркурий премине в директно движение ще ви атакуват с покани за важни делови срещи и трябва да разпределите времето си така, че да не отложите нито една.

4 зодии, за които ноември ще е прекрасен

Рак

Действайте смело. През този месец ще можете да експериментирате и да осъществите някои свои стари замисли, за които до момента не сте проявили достатъчно решителност. Не е сигурно, че ще получите точно резултата, към който се стремите, но със сигурност нищо няма да загубите.

За намиране на оптимално, при това съвсем нестандартно решение на проблемите, спокойно можете да заложите на творческите си способности и въображението. Особено ако въпросните проблеми са свързани с дома, семейството и средата, която обитавате. Ще спечелите много нови приятели, което няма как да не ви зарадва и да не бъде включено в списъка с успехите ви.

Дори да не смогнете с всичко набелязано ще натрупате опит. В края на месеца е възможно да ви отправят интересно предложение, свързано с неформалните ви интереси, което ще е и потенциален източник на допълнителен доход.

Коментирай