През днешния ден няма да липсват конфликти. Ще е важно да внимаваме и с финансите. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ако в началото на месеца се натъквахте на необясними проблеми, които след няколко дни се повториха и останаха неразрешени, то днес вече ще придобиете яснота какво се случва. Ще разберете кои са пречките и как да ги преодолеете. Може да отнеме малко повечко време, но пък ще се освободите от въпросната тежест веднъж завинаги.

5 бета зодии, които отстъпват пред алфа знаците

Телец

Пълнолунието е във вашия знак и ще се отрази положително на взаимоотношенията ви. Разумът ще надделее над емоциите. Ще успеете да изгладите разногласията и да спечелите на своя страна дори хора, които към момента се отнасят към вас с безразличие. Приемете го за малка победа.

Близнаци

Събитията ще са свързани с предварително насрочени срещи и разговори и ще са диаметрално противоположни, при това изненадващи. Вариантите са два. Или ще ви отменят публична дискусия, която се опитвате да организирате от доста време, или в последния момент ще ви поканят да участвате в такава. И в двата случая няма да сте много доволни, защото ще се наложи да променяте плановете си. Освен това в първия случай трудът ви ще е отишъл напразно, а във втория няма да сте достатъчно сигурни в себе си, защото няма да имате време да се подготвите.