Свободно време

Изберете си перо и вижте какво ви съветват ангелите

Всеки има свой ангел пазител

24.07.2021г. / 16 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels; pixabay

Снимка: pexels; pixabay

Вярвате ли в ангели пазители? Понякога те ни подсказват, че са край нас, особено в трудни моменти. Днес споделяме един забавен тест с пера. Защо с пера? Защото именно чрез тях, нашите ангели ни подсказват, че са с нас. Изберете си едно перо и вижте какво имат да ви кажат вашите пазители.

1. Може би се чувствате така, сякаш всичко пропада. Този хаос не е случаен и в него не сте сами, а с вашите ангели. Бурята ще ви отведе в нова посока. Сега ще поставите основите на нещо ново и по-добро, както в здравословен план, така и в личен, любовен.

Три слънца разкриват какво трябва да промените в живота си

2. Промените, през които преминавате са част от вашия положителен преход. Позволете на промените да се случат и следвайте събитията, без да се опитвате да им се противопоставите. Вашите ангели ще ви подкрепят.

3. Време е за равносметка. Как се грижите за себе си и как за чуждите нужди. Време е за преосмисляне, за проявяване дори на доза егоизъм, защото вие сте най-важни. Дайте си нужното време, поглезете се и не се вглеждайте толкова в това какво ще кажат другите за вас.

3 врати разкриват какво да направите на този етап от живота си

4. Ангелите ви съветват да се приспособите към естествения ритъм и цикли на живота. Започнете промяната, но останете максимално позитивни.

5. Чудото ви очаква! Не спирайте да вярвате в желанията си и имайте добри намерения. Само така ще получите онова, за което мечтаете. Не се вторачвайте в него. Живейте живота си, а хубавите неща ще подскажат по ангелски за себе си, точно когато най-малко очаквате.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
samo ednno e sigorno nekoi psihicno ne raspolojen gi slaga i si misli ce ce sta mu obarnem vnimaniee i do bg nameriha ideot da gi razprazkva tiya nesta palni ideostini nisto povece dore ce ste vie da se zabavlyavame inace skukata e gplemma a i taka si namirame vreme da resavame tapata ot vas krastoslovica ivav kasti da gi razrasite taya si ee psiho testve drugade ne i na men
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
gluposti - paun , 6traus , koko6ka .....o6te da govoria li ???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар